Project Details

Allen & Overy Tokyo

Allen & Overy relocated from their current Roppongi Hills office in order to be closer to their clients in the Marunouchi area.

Their new office is designed to reflect their global outlook with the bold use of black Crittal glazing set against a softer backdrop of Scandinavian wood. A key feature in the design is linking the three large FOH conference rooms with a central staff pantry and collaboration space. This enables staff to collaborate when not doing focused work in their offices, but also allows staff to interact with customers when needed.

AV technology has been seamlessly integrated into all the meeting rooms, including the use of switchable glass for privacy. Other Wellness amenities like a shower room and an exercise/Mothers/Yoga have been added to enhance the user experience.