Project Details

P&G Manila SMO NET Park L10 Optimisation

Following the initial fit out for P&G Manila in 2015, Orbit was requested to rethink and refresh the space to accommodate the rapid rise in headcount.

Our approach was to increase the flexibility of each space to have multiple functions. Open collaboration areas are fully wireless and acoustically dampened, making them ideal for work and casual meetings but they also double up as town hall spaces. Flexible training rooms were added and quiet rooms and mothers room were given a lift. A comprehensive planting program was introduced throughout the space to bring nature inside and add a vibrant touch.

The design direction continues the archipelago theme of the first office, using the bold patterns of Balangay sails, bright local colours and custom neon lights. A striking mural by a Filipino artist completes the space.